Global Video Services
 
Global Video Services diensten:
 
GVS
 
    Smalfilm
T 
0342-453855
M 
06-26504891
E 
info@videoservices.nl 

Heeft u 8mm filmpjes van vroeger die u niet meer kan draaien? Of deinst u al weer terug bij het idee om die oude projector te moeten aansluiten, het scherm te moeten ophangen en na elke 3 minuten weer het filmpje te moeten verwisselen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoeveel mensen hebben boven op zolder niet een schoenendoos vol met 8mm of Super-8 filmpjes liggen? Worden deze nog wel eens afgespeeld? Want voor veel mensen is dit een te tijdrovende bezigheid om de hele projectieset te moeten opbouwen. In veel gevallen werkt het apparaat niet eens meer.

Wij verwerken uw 8mm / Super-8. Tevens kunt u uw video desgewenst van achtergrondmuziek voorzien en/of met toevoeging van titels en effecten
Naast het omzetten van uw smal film kunt u er ook voor kiezen, om een extra toegevoegde waarde aan uw film te geven, zoals:
1. Videomateriaal voorzien van effect-overgangen 2. Achtergrondmuziek toevoegen naar eigen keuze, of gesproken tekst 3. Titels invoegen en/of het oppoetsen van uw videomateriaal.
Wat is het voordeel om uw smalfilm om te zetten naar DVD-video :

  • Géén Projectieset meer opbouwen;
  • Géén problemen met wisselen en vast gelopen spoelen;
  • Afspeelbaar op Computer, de laatste DVD-spelers, dus ook op TV;
  • Ten allertijde beschikken over perfect stilstaand beeld, vooruit- en achteruit spoelen;
  • Via de computer kunt u zelf nog het e.e.a bewerken zoals in verschillende volgorde afspelen, knippen en plakken, toevoegen muziek, etc.


 Global Video Services
Brederostraat 12
3771 ZJ Barneveld
tel 0342-453855
info@videoservices.nl