Global Video Services
 
Global Video Services diensten:
 
GVS
 
    Reportages
T 
0342-453855
M 
06-26504891
E 
info@videoservices.nl 

Global Video Services maakt videoreportages waarin uw diensten of product(en) een hoofdrol spelen en tot leven komen, want een videofilm trekt nu eenmaal de aandacht van u en van uw gasten. Alles wordt door ons afgewerkt op een computer, met speciale effecten, titels en geluidsbewerking, zodat u een film krijgt waar u lang plezier van zult hebben.

Als wij weten wat u wilt, gaan wij voor u aan het werk.

Ons eindproduct is een gemonteerde film voorzien van een videodoos met een kleurenfotokaft.

Steeds meer mensen besluiten om naast een fotoreportage, een professionele videoreportage te laten maken.

De video-opnames kunt u door een familielid of door een kennis laten filmen, alleen vallen de opnames dan vaak tegen. Beelden bewegen te vaak, tegenlicht, enz... Maar zou hij/zij ook niet liever willen feesten?.

Laat Global Video Services uw trouwdag op een professionele wijze vastleggen. Na uw huwelijksdag wordt in de montagestudio van Global Video Services de uiterste zorg besteed aan de eindmontage van uw film. En uw film wordt afgewerkt met speciale effecten, titels en geluidsbewerkingen, zodat u een film van uw trouwdag krijgt waar u nog lang plezier van zult hebben.

Ons eindproduct is een gemonteerde films op VHS en een op dvd voorzien van een videodoos met een kleurenfotokaft van het bruidspaar en een trouwdatum.

Uw bruiloft, ons vak !


 

Global Video Services
Brederostraat 12
3771 ZJ Barneveld
tel 0342-453855
info@videoservices.nl